8 hetes e-mail marketing mentorprogram

ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VEVŐSZERZŐ E-MAIL MARKETING RENDSZERED!

🚀 Elkészítjük az e-mail marketing rendszered, levél sablonod, lehelyezzük az e-mail kommunikációd alapköveit

🚀 Elkészítjük a feliratkozó folyamatodat, hogy “GDPR-biztosan” tudj e-mail címeket gyűjteni

🚀 Automata e-maileket állítunk be, hogy a rendszer helyetted kommunikáljon

🚀 Megbeszéljük, milyen e-maileket kell írnod, hogy vásárlásra bírd a megszerzett feliratkozókat

🚀 Közösen kielemezzük az e-mailjeidet és fejlesztünk a kommunikációdon!

🚀 További automatizmusokat építünk fel, hogy hosszútávon tehermentesítve legyél

 

Nem üres ígéretekkel és elméleti dolgokkal fogsz találkozni!

Konkrét feladatok mentén érjük el a fentieket!

Jelentkezz a 8 hetes email marketing mentorprogramra! ⤵️Kérdésed van?
Jelentkezz be egy ingyenes konzultációra és segítek!

KI FOG VÉGIGVEZETNI A FENTIEKEN, ÉS MIÉRT BÍZHATSZ MEG BENNE?​

Szia! Árva Balázs vagyok, a szolgáltatásalapú vállalkozók e-mail marketingese.

Több, mint 7 éves e-mail marketing ügynökségi múltamnak köszönhetően rendkívül mély ismeretem van az e-mail kommunikációról.

Ezen a területen közvetlenül kb. 40-50 ügyfélnek segítettem a kommunikációjuk hatékonnyá tételében.

Ezzel párhuzamosan, egyéni tanácsadásaim és mentorprogramjaimon keresztül pontosan látom, melyek azok a nehézségek, melyekkel a szolgáltatás alapú, egyéni vállalkozóknak meg kell küzdenie az online kommunikációjuk, illetve a vevőszerzésükkel kapcsolatosan.

A fenti tapasztalataimból levont tanulságok mentén építettem fel a 8 hetes e-mail marketing mentorprogramot, ahol gyakorlati feladatokon keresztül, közösen felépítjük a Te e-mail marketing rendszered.

Árva Balázs - email marketing

Hogyan vélekednek rólam az ügyfeleim?

“Balázs egy olyan profi, logikusan felépített tréninget tartott, ahol nem csak elmélet, hanem azonnal felhasználható gyakorlati ismereteket kaptam. Köszönöm!”
Sápi Krisztina
“Megérte eljönni! Balázs zseniális előadó, felkészült, mindenre tud válaszolni. :)”
Herczeg Csilla
“Balázst mindenkinek ajánlom, az együttműködésünk előtt sehogy sem láttam, hogyan tudnám rendszerbe szedni és összekötni az ügyfélszerzési folyamataim honlap nélkül, mindegyik egy be nem fejezett foszlány volt. Sőt az se láttam, mivel tudom a hozzám fordulókat a legoptimálisabban kiszolgálni. 8 hét után, kész a nekem való vevőszerző folyamat s az a szolgáltatás, amivel nekik is és nekem is a legjobb lesz. A recept megvan, most már csak főzi kell, s ha elakadnék, Balázs mindig szívesen segít! Ez óriási kincs!”
“Balázs személyisége, hozzáértése, és hite mind szükséges volt számomra ahhoz, h elinduljon a pályám, és az én hitem is stabillá váljon! Köszönöm 🙏🤗😍”
“…nem feltétlen tudom mindig megfogalmazni marketing nyelven, hogy mit szeretnék, de Balázs így is érti, ezt különösen szeretem benne. Nagyon jó szakember, mindig számíthattam a segítségére.”
“Az eddigi legjobb együttműködésem volt. Pontos, tiszta és világos lépéseket udvarias, dicsérő és építő kritikák követtek. Köszönöm, hogy segítettél elhinni, hogy erre én is képes vagyok. Izgatottan várom a továbbiakat!”
“Számomra egy felüdülés a közös munka! Precizitás, kreativitás, hatékonyság, maximalizmus az, ami az együttműködésünk minden percét meghatározza!”
Dr. Kálmán Csilla
“Hasznos volt számomra az együttműködés, mert megtanultam jobban beosztani az időmet, célzottabban kommunikálni és kicsit jobban a potenciális ügyfeleim fejével gondolkozni.”