INGYENES webinárium kisvállalkozók számára

😱 Nem hoz új vevőket az e-mail marketinged?

Jelentkezz az exkluzív, gyakorlatorientált webináriumra, és fedezzük fel együtt, hogyan tudsz magasabb bevételt elérni a már meglévő e-mail listáddal!

Mi mindenről lesz szó a webináriumon?

✅ Megismered azokat a gyakori hibákat, melyek vélhetően Nálad is előfordulnak, ha nem vagy elégedett az eredményeiddel.

✅ Egy 5 lépéses útmutató mentén megmutatom, milyen teendők vezetnek az e-mail marketinged kimaxolásáig, hogy lásd, jelenleg mire kell a fókuszt helyezned.

✅ Konkrét esettanulmányokon keresztül megnézzük, hogyan spórolhatsz időt és szerezhetsz új vevőket a jelenlegi e-mail rendszereddel.


Tarts velem, és megmutatom, hogyan tudod növelni a bevételed az e-mail marketing rendszered gatyába rázásával!

Kattints ide és jelentkezz az ingyenes webinárra!

Árva Balázs - email marketing

Igaz rád valamelyik állítás? ⤵️
Akkor mindenképp tarts velem a webináriumon!

Igaz rád valamelyik állítás? ⤵️
Akkor mindenképp tarts velem a webináriumon!

"Magas megnyitási számok mellett sem jön elég vásárló."

"Nem tudom kihasználni a nagy listámat. Sokan örülnek a leveleimnek, válaszolnak is rá, de kevés belőle a vásárlás."

"Próbálkoztam különböző csalikkal, de nem sikerült minőségi feliratkozókat szereznem."

"Időt és pénzt pazarlok eredménytelen kampányokra."

JELENTKEZEM AZ INGYENES WEBINÁRRA! ⤵️

Ki fogja tartani a webinárt, és miért bízhatsz meg benne?

Szia! Árva Balázs vagyok, e-mail marketing specialista.

Több, mint 7 éves e-mail marketing ügynökségi múltamnak köszönhetően rendkívül mély ismeretem van az e-mail kommunikációról.

Ezen a területen közvetlenül kb. 40-50 ügyfélnek segítettem a kommunikációjuk hatékonnyá tételében.

Ezzel párhuzamosan, egyéni tanácsadásaim és mentorprogramjaimon keresztül pontosan látom, melyek azok a nehézségek, melyekkel az egyéni vállalkozóknak / kkv-knak meg kell küzdenie az online kommunikációjuk, illetve a vevőszerzésükkel kapcsolatosan.

A fenti tapasztalataimból levont tanulságokat és tanácsokat mutatom be számodra a szeptember 26-i webináron, könnyen érthető, konkrét példákon keresztül.

Hogyan vélekednek rólam az ügyfeleim?

“Az email marketing fontosságával már tisztában voltam, de mindig megpróbáltam tőle megmenekülni. Balázs megmutatta, hogy lehet egy emailfunnelt felépíteni, oly módon, hogy ne legyen ez egy olyan többlet munka, ami kivitelezhetetlen. Sőt rávilágított olyan dolgokra, amivel pont hogy időt spórolhatok és több bevételt tudok generálni.”
Parag Veronika
“Balázs egy olyan profi, logikusan felépített tréninget tartott, ahol nem csak elmélet, hanem azonnal felhasználható gyakorlati ismereteket kaptam. Köszönöm!”
Sápi Krisztina
“Megérte eljönni! Balázs zseniális előadó, felkészült, mindenre tud válaszolni. :)”
Herczeg Csilla
“Balázst mindenkinek ajánlom, az együttműködésünk előtt sehogy sem láttam, hogyan tudnám rendszerbe szedni és összekötni az ügyfélszerzési folyamataim honlap nélkül, mindegyik egy be nem fejezett foszlány volt. Sőt az se láttam, mivel tudom a hozzám fordulókat a legoptimálisabban kiszolgálni. 8 hét után, kész a nekem való vevőszerző folyamat s az a szolgáltatás, amivel nekik is és nekem is a legjobb lesz. A recept megvan, most már csak főzi kell, s ha elakadnék, Balázs mindig szívesen segít! Ez óriási kincs!”
“…nem feltétlen tudom mindig megfogalmazni marketing nyelven, hogy mit szeretnék, de Balázs így is érti, ezt különösen szeretem benne. Nagyon jó szakember, mindig számíthattam a segítségére.”
“Az eddigi legjobb együttműködésem volt. Pontos, tiszta és világos lépéseket udvarias, dicsérő és építő kritikák követtek. Köszönöm, hogy segítettél elhinni, hogy erre én is képes vagyok. Izgatottan várom a továbbiakat!”
Á. Tamara
“Számomra egy felüdülés a közös munka! Precizitás, kreativitás, hatékonyság, maximalizmus az, ami az együttműködésünk minden percét meghatározza!”
Dr. Kálmán Csilla
“Hasznos volt számomra az együttműködés, mert megtanultam jobban beosztani az időmet, célzottabban kommunikálni és kicsit jobban a potenciális ügyfeleim fejével gondolkozni.”
“Balázs személyisége, hozzáértése, és hite mind szükséges volt számomra ahhoz, h elinduljon a pályám, és az én hitem is stabillá váljon! Köszönöm 🙏🤗😍”
K. Veronika