Köszönöm! 🙏🏻 Örülök, hogy kapcsolatban maradunk!

Hálám jeléül, szeretnélek egyből meghívni egy ingyenes e-mail marketing gyorstalpalóra, ahol a következőkben foglak Téged támogatni!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Hogyan fog IDŐT SPÓROLNI és EXTRA BEVÉTELT HOZNI AZ E-MAIL MARKETING?

- Ingyenes webinárium, csak regisztrálnod kell -

Azon gondolkozol, érdemes lenne aktívan feliratkozókat gyűjteni és gyakrabban kommunikálni hírlevélben?

Esetleg el is kezdted már, viszont nem jönnek az eredmények?

💡 Nézzük meg közösen, hogyan tudsz könnyedén elindulni és vevőket szerezni az e-mail marketing segítségével!


Április 18-án
tartok egy INGYENES e-mail marketing gyorstalpalót, ahol a következő 3 kérdésre kapod meg a választ:

✅ Miért fontosabb most, mint valaha hangsúlyt fektetned az e-mail marketingre?

✅ Hogyan tudsz gördülékenyen elindulni, még akkor is, ha nem vagy technikai guru?

✅ Hogyan érheted el, hogy az e-mail marketing NE egy plusz, bonyolult teendő legyen, ami csak elveszi az idődet?


Tarts velem, hogy az e-mail marketing segítségével biztonsági hálót húzzunk a vállalkozásod alá, hogy ne érintsen negatívan egy válság sem!

Kattints ide és jelentkezz az ingyenes webinárra!

Árva Balázs - email marketing

3 tévhit, amit tisztába teszünk a webináron

"Nekem a Social Media elég, nem akarok még egy felülettel foglalkozni"

A webináron konkrét példák mentén megmutatom, hogyan NEM fogja az email marketing elvinni az idődet, és hogyan tudsz vele plusz bevételre szert tenni.

"Olyan plusz költséggel jár az e-mail marketing, hogy az nekem nem fér bele"

Ezen a területen ingyen, kockázat nélkül el tudsz indulni.
Érdekel hogyan? Jelentkezz a webinárra és megmutatom!

"Én sem szeretek hírlevelet kapni, akkor miért építsek e-mail listát?"

Nem "hírlevelezgetned" kell, hanem hatékonyan eljuttatni az üzenetedet az érdeklődidnek! - a webináron elmondom mi a 2 között a különbség!

JELENTKEZEM AZ INGYENES WEBINÁRRA! ⤵️

Ki fogja tartani a webinárt, és miért bízhatsz meg benne?

Szia! Árva Balázs vagyok, e-mail marketing specialista.

Több, mint 7 éves e-mail marketing ügynökségi múltamnak köszönhetően rendkívül mély ismeretem van az e-mail kommunikációról.

Ezen a területen közvetlenül kb. 40-50 ügyfélnek segítettem a kommunikációjuk hatékonnyá tételében.

Ezzel párhuzamosan, egyéni tanácsadásaim és mentorprogramjaimon keresztül pontosan látom, melyek azok a nehézségek, melyekkel az egyéni vállalkozóknak / kkv-knak meg kell küzdenie az online kommunikációjuk, illetve a vevőszerzésükkel kapcsolatosan.

A fenti tapasztalataimból levont tanulságokat és tanácsokat mutatom be számodra az április 18-i webináron, könnyen érthető, konkrét példákon keresztül.

Hogyan vélekednek rólam az ügyfeleim?

“Az email marketing fontosságával már tisztában voltam, de mindig megpróbáltam tőle megmenekülni. Balázs megmutatta, hogy lehet egy emailfunnelt felépíteni, oly módon, hogy ne legyen ez egy olyan többlet munka, ami kivitelezhetetlen. Sőt rávilágított olyan dolgokra, amivel pont hogy időt spórolhatok és több bevételt tudok generálni.”
Parag Veronika
“Balázs egy olyan profi, logikusan felépített tréninget tartott, ahol nem csak elmélet, hanem azonnal felhasználható gyakorlati ismereteket kaptam. Köszönöm!”
Sápi Krisztina
“Megérte eljönni! Balázs zseniális előadó, felkészült, mindenre tud válaszolni. :)”
Herczeg Csilla
“Balázst mindenkinek ajánlom, az együttműködésünk előtt sehogy sem láttam, hogyan tudnám rendszerbe szedni és összekötni az ügyfélszerzési folyamataim honlap nélkül, mindegyik egy be nem fejezett foszlány volt. Sőt az se láttam, mivel tudom a hozzám fordulókat a legoptimálisabban kiszolgálni. 8 hét után, kész a nekem való vevőszerző folyamat s az a szolgáltatás, amivel nekik is és nekem is a legjobb lesz. A recept megvan, most már csak főzi kell, s ha elakadnék, Balázs mindig szívesen segít! Ez óriási kincs!”
“…nem feltétlen tudom mindig megfogalmazni marketing nyelven, hogy mit szeretnék, de Balázs így is érti, ezt különösen szeretem benne. Nagyon jó szakember, mindig számíthattam a segítségére.”
“Az eddigi legjobb együttműködésem volt. Pontos, tiszta és világos lépéseket udvarias, dicsérő és építő kritikák követtek. Köszönöm, hogy segítettél elhinni, hogy erre én is képes vagyok. Izgatottan várom a továbbiakat!”
Á. Tamara
“Számomra egy felüdülés a közös munka! Precizitás, kreativitás, hatékonyság, maximalizmus az, ami az együttműködésünk minden percét meghatározza!”
Dr. Kálmán Csilla
“Hasznos volt számomra az együttműködés, mert megtanultam jobban beosztani az időmet, célzottabban kommunikálni és kicsit jobban a potenciális ügyfeleim fejével gondolkozni.”
“Balázs személyisége, hozzáértése, és hite mind szükséges volt számomra ahhoz, h elinduljon a pályám, és az én hitem is stabillá váljon! Köszönöm 🙏🤗😍”
K. Veronika